nb1.hu

Diósgyőr: Új megállapodás és egy merész álom az elnöktől

A DVTK-t fogja támogatni a Mercedes-Benz Miskolc.

Pénteken sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy a Mercedes-Benz Miskolc 40 gépkocsival fogja segíteni a DVTK-t a jövőben. A megállapodás két évre szól, erről beszélt a diósgyőri klub elnöke, Sántha Gergely, valamint Balogh Józsefa Mercedes-Benz Miskolc elnöke.

Kollégáimmal nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt években azon, hogy a DVTK-t az egyik legnagyobb régiós multisportklubbá építsük, valamint regionális sportmárkát hozzunk létre, amely valós értékekkel bír a régió legeredményesebb vállalkozásai számára is. Sikerült, ezért nagyon örülünk a Mercedes támogatásának

– mondta a klub vezetője.

Balogh József lánya a DVTK U16-os kosárlabda csapatában játszik, így a megállapodásban személyes kötődés is fellelhető. Balogh kiemelte, minden környékbeli fiatalnak célja az, hogy a piros-fehéreknél szerepelhessenek.

„Nekem, sajnos, nem adatott meg, de nagyon hálás vagyok, hogy most mégis tagja lehetek a DVTK-családnak. Bár én nem bújok a klub mezébe, legalább az autóim által viselhetem a DVTK címerét. Örökre hálás leszek a klubnak, hogy a kislányommal megszerettette a sportolást, mindannyiunk számára fontos, hogy a gyerekeink egészségesen éljenek és hasznosan töltsék a szabadidejüket. Ebben is a DVTK a legkiválóbb partner. Közös gondolkodásunk a klubbal nem csupán a járművek kapcsán fontos: minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a DVTK jövőbeni sikereit segítsük, s ezzel a régió és Miskolc hírnevét is növeljük.”

Sántha Gergely fontos információt említett meg, hiszen szerinte a Mercedes befolyásának köszönhetően akár egy neves német labdarúgó érkezhet majd a jövőben a diósgyőriekhez.

A Mercedesnek jelentős befolyása van nemzetközi szinten, reméljük, egy nap akár egy ismert német játékos is magára öltheti a DVTK mezét.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC