nb1.hu

Dráma a pályán: Frusztrált és dühös a fehérváriak vezetőedzője

Viszont azt is elmondta, kiben bízott meg kiemelten a győriek elleni rangadón.

Három mérkőzés óta csak vereséget szenved el a Fehérvár FC. Ugyanilyen baj, hogy az említett meccseken összesen nyolc gólt kapott Pető Tamás csapata. A szakember a győri vereség után elmondta, hogy kiben bízik a legjobban.

NEHÉZ KEZDET

„Az első húsz perc dráma volt. Frusztrált vagyok és mérges, félek, nehogy olyat mondjak, amit megbánok. Nem engedheti meg magának egy csapat, hogy így kezdjen egy meccset. Most már tendencia, hogy nem az időseknek kell húzni a fiatalokat, hanem fordítva és ez felháborító” – mondta indulatosan Pető Tamás a lefújás után az M4 Sportnak, majd a hivatalos sajtótájékoztatón bővebben is értékelt.

A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓN

„Az első félidő nem úgy alakult, ahogy elképzeltük. Nehéz mit mondanom, egyáltalán nem erre készültünk, húsz perc alatt elvesztettük a meccset. Lehet, hogy rutintalanság, lehet, hogy benn maradtunk az öltözőben. Gyermeteg hibákat követtünk el, majd felzárkóztunk, és mindent megtettünk, hogy megszerezzük az egy pontot. Elnézést kérek a szurkolóktól, akik elkísértek minket és bíztak bennünk, ez a teljesítmény nem volt méltó a Fehérvárhoz.

Hat hete kezdte meg menetelését az ETO, de a vezetőedzőnek még van mit vizsgálnia

A helyzetek kialakítása sem sikerült. Jól védekezett a Győr, ráadásul agresszívabb is volt. A futball, amit játszani szeretnénk, a visszájára fordult. Sok beadással próbálkoztunk, Nejc Gradisar fejésénél ott volt a lehetőség az egyenlítésre. Jelen pillanatban nem állunk készen arra, hogy ilyen tömör fal ellen játsszunk.

Kalmár Zsolt is pályára lépett, de látszik rajta, hogy jelentős meccshiánya van. Azért bíztam benne, hogy ő tud majd olyan labdákat adni, hogy eredményesek lehetünk.”

OTP Bank Liga, 9. forduló:

ETO FC Győr-Fehérvár FC 3-1 (2-1)

ETO Stadion, 4138 néző, v.: Pintér

gólszerzők: Stefulj (9.), Gavric (12.), Boldor (93.), illetve Szabó B. (25., 11-esből)

sárga lap: Pető (27.)

ETO FC Győr: Gyurákovics – Bitri, Szépe, Heitor – Vera Luciano (Albion, 62.), Tóth R., Ouro (Boldor, 85.), Stefulj – Szahli (Diarra, 63.), Benbuali (Krivokapic, 71.), Gavric

Fehérvár FC: Dala – Simut, Serafimov, Spandler, Bedi (Kalmár, 59.)- Csongvai – Holender (Milicevic, a szünetben), Szabó B., Pető (Katona, 59.), Stefanelli (Tóth T., 77.)- Gradisar (Kovács P., 77.)

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC