nb1.hu

Hat hete kezdte meg menetelését az ETO, de a vezetőedzőnek még van mit vizsgálnia

Borbély Balázs a legfontosabb tényezőt is megerősítette.

Beragadt az OTP Bank Liga rajtjánál az újonc ETO. Borbély Balázs csapata négy vereséggel kezdett, sokan elkezdték kongatni a vészharangokat. A Diósgyőrben elért 0-0-s döntetlen vízválasztónak bizonyult.

FORDULÓPONT DIÓSGYŐRBEN

A DVTK elleni pontszerzés óta tovább tart a remek széria. Ezután jött az első győzelem hazai pályán 2-1-re a Paks ellen, majd az újpesti 0-0. Szombaton a Fehérvár látogatott Győrbe, a hazaiak 3-1-re győztek. A vasárnapi NB I-es mérkőzések eredményeitől függetlenül már kijelenthető, hogy a sikerüknek köszönhetően a győriek elmozdultak a kieső helyről a tabellán.

A sorozatról Borbély a következőket mondta a fehérváriak elleni sikert követő sajtótájékoztatón:

Hat héttel ezelőtt a felfelé vezető úton indultunk el. Remélem, ilyen hozzáállással folytatjuk, és ez megmutatkozik majd az eredményekben.”

ETO-Vidi: összeverekedtek a szurkolók a meccs előtt

JAVÍTANI

Az ETO játékában viszont még vannak hibák, leginkább egyénileg. Eneo Bitri a Vidi ellen is bakizott. Játékosáról a következőket mondta a szakember:

„Nem örülök neki, hiszen nem ez volt az első. Ennek ellenére védekezésben remekül teljesít, a korábbi mérkőzéseken is így volt. Néha becsúsznak ilyen hibák, beszélünk majd erről, megvizsgáljuk.”

A vizsgálatra lesz idő, mert a válogatott meccsek miatt szünet lesz a bajnokságban. Az ETO legközelebb közvetlen riválisa, a ZTE otthonában lép pályára október 20-án.

Ugyanolyan fontos meccs lehet, mint a diósgyőri.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

ETO FC Győr-Fehérvár FC 3-1 (2-1)

ETO Stadion, 4138 néző, v.: Pintér

gólszerzők: Stefulj (9.), Gavric (12.), Boldor (93.), illetve Szabó B. (25., 11-esből)

sárga lap: Pető (27.)

ETO FC Győr: Gyurákovics – Bitri, Szépe, Heitor – Vera Luciano (Albion, 62.), Tóth R., Ouro (Boldor, 85.), Stefulj – Szahli (Diarra, 63.), Benbuali (Krivokapic, 71.), Gavric

Fehérvár FC: Dala – Simut, Serafimov, Spandler, Bedi (Kalmár, 59.)- Csongvai – Holender (Milicevic, a szünetben), Szabó B., Pető (Katona, 59.), Stefanelli (Tóth T., 77.)- Gradisar (Kovács P., 77.)

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC