nb1.hu

A remek bajnoki rajt után bízik a jó folytatásban az Újpest trénere

Négy forduló alatt nem talált legyőzőre a fővárosi csapat.

Az Újpest FC női labdarúgócsapata 2023 nyarán búcsúzott a Simple Női Ligától. A tavalyi szezonban a feljutó Budapest Honvéd mögött a második helyen végzett Oroszi Sándor együttese, aki a lila-fehérek honlapján adott interjújában az idénykezdetről és a szezon céljairól beszélt.

„Az előző idényben is a feljutás volt a cél, ami egy mérkőzés miatt nem sikerült, mert két labdarúgónk játékengedélye nem készült el a téli időszakban és a Honvéd elleni mérkőzésen annyi hiányzónk volt betegségek és sérülések miatt, hogy ketten lázasan játszottak, ez rányomta a bélyegét arra a mérkőzésre, ahol el is dőlt a bajnokság és a második helyen zártunk.”

A Hatvan, a Gödöllő, a Vasad és Nyíregyháza legyőzésével az Újpest négy forduló alatt 12 pontot szerzett.

„Nyáron a nagy változásoknak köszönhetően tíz meghatározó labdarúgót igazoltunk. Más kávéház az NB I és az NB II, de úgy érzem, jó úton járunk, jó eredményeket értünk el, tetszetős focit játszunk.”

A lila-fehérek a következő bajnoki fordulóban a szintén 100 százalékos Egert látják vendégül.

„Nem akarok nagy terhet tenni a lányokra, de a stáb számára elvárás, hogy mindent megtegyünk, hogy az első osztályba kerüljön a csapatunk, de ahogy látom, a lányok is úgy állnak ehhez, ahogy a hétvégén is mutatták, mert tényleg minden tőlük telhetőt megtettek.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC