nb1.hu

„Gyengék vagyunk, ennyi” – elsírta magát a Vasas játékosa az M4 Sport kamerája előtt

Szerinte 3-4 ember elküldése hozhatna változást az angyalföldieknél.

Mint ahogy arról beszámoltunk, az NB II 8. fordulójának hétfő esti zárómeccsén a Mezőkövesd 2-1-re nyert a Vasas vendégeként, így az angyalföldiek háromból a harmadik mérkőzésüket is elveszítették Pintér Attila irányításával, és továbbra is mindössze a 11. helyen állnak a tabellán.

Megint kikapott a Vasas, Pintér Attila volt csapata is nyerni tudott Angyalföldön

A lefújás után Urblík József, a Vasas gólszerzője a könnyeivel küszködött, és ritkán látható őszinte nyilatkozatot adott az M4 Sportnak.

„Így nem lehet kimenni a pályára. Semmivel nem játszottunk rosszabbul, mint az ellenfél, sőt, ők csak védekeztek és a mi hibáinkra vártak. Azt beszéltük egész héten, hogy nem lehet hátul hibázni, erre kaptunk két ilyen gólt. Ez elképesztő. Nyilván ilyen csapat vagyunk, hogy felkínáljuk az esélyt… Nehéz felállni innen, a második félidőben jól dolgoztunk, azt hittem, tudunk fordítani a korai gól után, voltak is lehetőségeink, de nincs meg az a minőség, hogy fel tudjunk bontani egy ilyen védelmet. Az, hogy a tízből ketten tudnak valamit kitalálni elöl, az édeskevés. Lehet, hogy ilyen játékosok vagyunk, NB II-esek… nem akarok olyat mondani, amivel megbántanám a csapattársaimat, de ha nincs minőség, akkor legyen akarat. De hogy egyik sincs, az felháborító sajnos. Gyengék vagyunk, ennyi. Lehet, hogy az hozhat változást, ha 3-4 embert elküldünk, nem tudom…”

A Vasas vasárnap a Csákvár vendégeként folytatja a bajnokságot.

FRISSÍTÉS: KEDD 9.01

Pintér Attila szavai, amitől rettegnek a Vasas szurkolói, Csertői jogosan ünnepel

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC