nb1.hu

Csertői megválaszolta, hogy verhetetlen-e a Fradi és a Vidi

Paks - Ezért nem elégedett!

Szokásához híven ismét masszív csapat volt a Paks, olyan együttes, amelyik bárkit képes bárhol megverni, de vereséget is képes bárki ellen, bárhol elszenvedni. Éppen emiatt nem volt teljesen elégedett a tolnai alakulat honlapjának adott értékelése során Csertői Aurél vezetőedző.
 
„Hogy jó volt az őszünk, vagy rossz, nézőpont kérdése. Én pontokban gondolkozom, és ha így nézzük, akkor volt még a csapatban. Sajnos voltak olyan meccseink, amikor hiába játszottunk jobban, mint ellenfelünk, mégis vereséget szenvedtünk. Például a legutolsó Honvéd elleni meccsünk is ezek közé tartozik. Legalább egy döntetlent megérdemeltünk volna. Sok gólt kaptunk ősszel, ami eddig nem volt ránk jellemző. Ezen tavasszal mindenképp javítanunk kell. Illetve ezen is, hiszen az is probléma volt, hogy az adódó lehetőségeinkből keveset tudtunk kihasználni, szóval ebben is fejlődnünk kell.”
 
Csertői komoly küzdelemre számít tavasszal, mert két csapat kivételével nagyon együtt van a mezőny.
 
„A két éllovast, a Ferencvárost és a Videotont leszámítva teljesen egyformák a csapatok. Persze a listavezetők sem verhetetlenek. Mi is olyan meccseket játszottunk ellenük, amelyeket egyáltalán nem kell szégyellnünk, viszont ezeknek a csapatoknak mindenkinél jobb a játékosállományuk. Így sok olyan futballistájuk van, akik egymaguk el tudnak dönteni egy-egy mérkőzést.”
 

Gyakorlatilag eldőlt, hol folytatja Bognár István – NB1.hu

Eldőlt, hol folytatja Bognár István

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC