nb1.hu

Elismerően nyilatkoztak Ugrai Rolandról a forduló rangadója előtt

A hazaiak ismét számíthatnak a fanatikusaikra.

Michael Boris csapata múlt héten gól nélküli döntetlent játszott a veretlen BVSC-Zugló otthonában. A Szeged-Csanád GA ezzel sorozatban hatodik mérkőzésén maradt veretlen a bajnokságban, de mindössze két alkalommal sikerült győznie. A szegediek hét forduló után tíz ponttal a nyolcadik helyen állnak. A vendégségbe érkező Gyirmót a harmadik. Tamási Zsolt csapata csak kétszer kapott ki és csak egy pontos a hátránya az éllovas Szentlőrinc mögött. A gyirmótiak az elsőtől és a második Kazincbarcikától kaptak eddig ki.

A vasárnapi találkozó lesz a tizenötödik összecsapás a Szeged-Csanád GA és a Gyirmót között. A két csapat korábbi mérlege: két győzelem, hét döntetlen és öt vereség a szegedi oldalon. Az előző szezonban a Szent Gellért Fórumban 1-1-es döntetlent játszottak, a tavaszi visszavágón pedig nem született gól.

EDZŐI VÁRAKOZÁSOK

Michael Boris (Szeged-Csanád):

„A tabella magáért beszél, nem véletlenül harmadik a Gyirmót. Kiváló támadósorral büszkélkedhetnek, Ugrai Roland kimagasló játékos. Sajnos nem alakítottunk ki elég helyzetet a BVSC ellen, ebben javulnunk kell. Hazai pályán meg kell ragadnunk a lehetőséget, hogy feljebb lépjünk a táblázaton. Egy győzelem nagy lökést adna a csapatnak. Különösen fontos lenne ez most, hiszen nehéz mérkőzések elé nézünk.

Elképesztő támogatást kapunk a szurkolóinktól, múlt héten és a kupamérkőzésre is sokan elkísértek bennünket. Szeretnénk egy szórakoztató, győztes mérkőzéssel meghálálni az erőfeszítéseiket.”

Tamási Zsolt (Gyirmót):

Azt gondolom, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia évek óta esélyes a feljutásra. Jó játékosállománnyal rendelkező csapatról beszélünk, jó futballt játszanak, akik ellen nehéz mérkőzésre kell készülnünk. Jelen esetben célunk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát a mérkőzés végén.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC