nb1.hu

Különleges pillanatot élt át Zalaegerszegen a Kecskemét védője

Helyosztójuk lesz a hétvégén.

A ZTE elleni, idegenbeli mérkőzése ugyan veresé 2-1-es vereséggel végződött a KTE számára, ám Kotula Máténak különleges élmény marad, hiszen ekkor mutatkozott be először az NB I-ben Zalaegerszegen.

BEMUTATKOZÁS

Kotula Máté nyáron érkezett a Kazincbarcikától Kecskemétre, de a válogatott szünetig nem jutott szóhoz Szabó István irányítása alatt. A szünet után azonban kezdőként lépett pályára a Magyar Kupában, ahol gólpasszt adott Kozármislenyben, majd a ZTE ellen a hajrában csereként kapott lehetőséget.

Bár az eredmény sajnos nem alakult kedvezően, örömmel töltött el, hogy bemutatkozhattam az NB I-ben. Nem vagyok túl érzelgős, de az a pillanat sokat jelentett, amikor Szabó István becserélt. Igyekeztem a lehetőséget a lehető legjobban kihasználni, és ezután is keményen fogok dolgozni, hogy a belém vetett bizalmat megháláljam.”

A kecskeméti balhátvéd elmondta, hogy előzetesen nem tudta, hogy pályára léphet-e a mérkőzésen, ez menet közben derült ki. Már a kupameccsen és az edzéseken is igyekezett úgy teljesíteni, hogy készen álljon a bemutatkozásra.

MEGLEPETÉS

„Nem tudtam előre, hogy játszom-e, ezért ugyanúgy készültem, mint bármely másik meccs előtt. Szabó István többször is elmondta, hogy számít rám, és mindig készen kell állnom. Ezt szem előtt tartva végeztem a dolgom, akár az edzéseken, akár az edzőmeccseken vagy kupameccseken kaptam lehetőséget. Örülök, hogy végre a bajnokságban is bemutatkozhattam, és várom a folytatást, mindent megteszek, hogy további bizalmat kapjak.”

FOLYTATÁSBAN

Kotula Máté nehéz mérkőzésre számít a hétvégén a Nyíregyháza ellen, de reméli, hogy hazai pályán sikeresek lesznek. A Szpari a legutóbbi fordulóban a DVSC-t győzte hazai pályán 3-2-re.

„Egy erős csapat vár ránk, tavaly kétszer is játszottam ellenük. Agresszív, jó formában lévő ellenfél, így biztosan nehéz 90 perc lesz. De hazai pályán mindent meg fogunk tenni, hogy eredményesek legyünk.”

A már kieső, 11. helyen lévő Kecskemétet éppen leendő ellenfele előzi meg a tabellán két ponttal.

Mindkét csapatnak érdeke, hogy minél előbb elmozduljon a veszélyes zónából.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC