nb1.hu

Ezúttal nem jöttek a büntetők, Szlovéniában kapott ki a magyar válogatott

A vendéglátók nyerték a barátságos mérkőzést.

A magyar férfi U16-os válogatott e heti összetartására a nyugati határvidékre utazott, majd kedden Lentiből átbuszozott a szlovéniai Radencibe, írja az mlsz.hu. A fiatal nemzeti csapat lejátszotta idénybeli első felkészülési mérkőzését Szlovénia korosztályos válogatottja ellen. A két csapat legutóbbi találkozóján 2-2-es döntetlent követően a mieink örülhettek, ezúttal azonban hazai győzelem született.

A házigazdák birtokolták többet a labdát, és a 12. percben egy védelmi megingást kihasználva megszerezték a vezetést is. A mieink előtt is adódtak gólszerzési lehetőségek, de elhibáztuk a helyzeteinket. A második félidőben a szlovénok egy büntetőből szerzett góllal megduplázták az előnyüket.

„Némileg változtattunk a megszokott játékunkon erre a mérkőzésre, több játékost új poszton próbáltunk ki. Talán ez volt az oka, hogy nem állt össze igazán a védekezésünk, sok hiba csúszott a játékunkba.” – mondta a lefújás után Szabados József szövetségi edző.

Szlovénia-Magyarország  2-0 (1-0)
Magyarország: Ostoici Stefan – Vincze Tamás (Balogh Áron, 85.), Russnák Áron, Szakál Dénes (Makrai Csongor, 76.), Papp Máté (Kiss Máté, 85.)- Polonkai Noel (Somfalvi Barna, 85.), Milkovics Márton (Ratkai Ádám, 61.), Wiesner Balázs (Ráki Zsombor, 76.) – Varga Zsolt (Berekméri-Szigeti Ákos, 76.), Juhász Martin, Zsolnai Dávid (Acsai Dominik, 61.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC