nb1.hu

„Az edzőcsere nem volt optimális időpontban” – az FTC elnöke a Gazprom érkezéséről is szót ejtett

Kubatov Gábor az új sztárigazolásról és a kapusposztról is szót ejtett.

Szurkolói ankétot tartott a Ferencvárosi TC kedden, az Üllői úton. A magyar bajnokcsapat elnökét, Kubatov Gábort elsőként a a tőkeerős szponzorok érkezéséről kérdezték.

„A szponzorokon dolgozunk, a Gazpromon is, de a jogászok szerint nem lehet, én bevállalnám, mert ha egy cég olyan sok pénzt keres Magyarországon, azok a helyi ügyeket segíthetik. Volt bennük némi nyitottság, főleg mikor kijöttek a BL-ből, a német fociból, de úgy tűnik, hogy ez egyelőre nem megy. Úgy néz ki, hogy nagyságrendet nem tudunk lépni, a szinten tartásra kell a jelenlegi helyzetben nagy figyelmet fordítani. Amiből lehet bevételeket növelni, az a játékosok értékesítése.”

Kubatov szerint jól döntöttek Pascal Jansen szerződtetésével, majd ismét kitért Dejan Sztankovics távozására.

Sokan ordítják, hogy edzőt kellene cserélni. Nem vagyunk ijedősök, de Sztankovics távozására nem voltunk jól felkészülve, jött, hogy van egy ajánlata, csak akkor marad, ha megadjuk. Volt egy kivásárlási ára, azt megkaptuk, stábért ilyen jó pénzt nem kaptunk soha.

„Amikor Pascalt kiválasztottuk, akkor szempont is volt a támadófutball. De ehhez idő kell, az edzőcsere nem volt optimális időpontban.”

Az FTC elnöke az új sztárigazolás megszerzéséről és a kapusposztról is szót ejtett.

„A nyári igazolási időszak se egyszerű, olyanok a játékosok, mint a horgászok, több bot is bedobva. Mi is így tudtunk belépni Saldanha ügyébe, a Partizan már megígérte neki, hogy elengedi és neki fontos volt a nemzetközi kupa. Kapusban nem gondolkodtunk, nincs Dénesnél jobb magyar, itt van Varga Ádám, évek óta építgetjük, a tavalyi szezonban nem teljesített alul, ezt a posztot meg kell oldanunk magyar játékossal.”

Az ankétról szóló teljes tudósítás ITT olvasható.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC