nb1.hu

Lisztesék nagyot fordítva szerezték meg első győzelmüket

A magyar támadó kezdőként lépett pályára a Frankfurt II-ben.

Augusztus végén írtunk arról, hogy váratlan fordulatot vett Lisztes Krisztián pályafutása azzal, hogy az Eintracht Frankfurt nem adta őt kölcsön. Az Európa-liga-győztes német klub – az eredeti tervvel ellentétben – úgy döntött, hogy magyar játékosa az első csapattal fog készülni az idényben, de meccseken a negyed osztályban szereplő második csapatban fog pályára lépni.

Váratlan fordulat Lisztes Krisztián ügyében

Végül így is történt. a 19 éves támadó augusztus 31-én 63 percet játszott a Villingen ellen 2-0-ra elveszített bajnokin. Lisztes az U21-es válogatott spanyolok elleni meccse után nyilatkozott az NSO TV-nek. Az interjúban elmondta, hogy jól érzi magát Frankfurtban, a társai befogadták, de az erőnlétén dolgoznia kell.

Biztató lehet, hogy ezúttal már sikerrel is párosult az igyekezet. Lisztes keződként pályára lépve 71 percet játszott az Eintracht II-ben az élmezőnyhöz tartozó Walldorf otthonában. A hazaiak vezettek ugyan, de az Eintracht 2-1-re fordítva megszerezte első győzelmét a 8. fordulóban. Lisztes pályán volt a győztes gól megszerzésekor. A csapat ezzel – hét meccset játszva – elmozdult a a Regionalliga Südwest csoport utolsó helyéről.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC