nb1.hu

Egy lángos árából egy havi fizetés: nagyot nyerhetett, aki eltalálta kupacsapataink eredményeit

A Fradi negatív, a Puskás és a Paks pozitív csalódást okozott a nemzetközi porondon. A három meccsből pedig komoly nyereményszorzót lehetett összerakni.

Az előzetes esélyek alapján mindhárom nemzetközi kupában érdekelt magyar csapat meglepetéseredményt szállított a selejtező rájátszásában. A Fradi hazai, Borac elleni 0-0-ja csalódás, a Paks és a Puskás idegenbeli iksze viszont kellemes meglepetés volt. Előbbi a Mlada Boleslav otthonában játszott 2-2-es, míg utóbbi Firenzében 3-3-as döntetlent.

A három meccsben közös, hogy valamennyi esetében a hazai csapat volt a favorit. A Fiorentina és a Ferencváros masszív favorit volt a nemzetközileg ismert fogadóirodák kínálatát tekintve, de a Mlada győzelme sem fizetett volna sokkal többet másfélszeres pénznél. A papírformahívők viszont kész rémálomba csöppentek, hiszen egyik meccs sem a várakozásoknak megfelelően alakult.

A Paks döntetlenjét átlagosan 4-es, míg a Borac és a Paks bravúrját még magasabb, 6-os körüli szorzón árulták a bukmékerek. Bár nem tudjuk, volt-e ilyen bátor illető, de ha valaki mindhárom magyar kupacsapat döntetlenjére kötésben fogadott, az óvatos becsléssel is 144-es összoddsot trafált telibe.

Egy gombóc fagyi árából így – cukrászdától függően – 60-70 ezer forint körül lehetett szakítani. Ha viszont akadt aki, egy balatoni lángos árát, vagyis nagyjából 2000 forintot szánt erre az agymenésnek is nevezhető szelvényre, annak nyereménye akár a 300 ezer forintot is elérhette

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC