nb1.hu

Botrányos újpesti átverés: a Ferencvárost szidta korábbi játékosa

A horvát támadó vélhetően nem tudta, mit mond.

Az újpesti szurkolótábor egyik tagja csőbe húzta a Ferencváros egykori támadóját, Roko Baturinát, szúrta ki a mandiner.hu. A 24 éves horvát csatárt egy lila-fehér szimpatizáns kérte meg, hogy ismételjen el egy nem túl képernyőképes mondatot a kamerába korábbi csapatáról.

A videót az Újpest Fanatics a TikTok csatornájára töltötte fel azzal a megjegyzéssel, hogy Baturina is újpesti! A felvételen jól látható, hogy a fiatal horvát támadó gondolkozás nélkül visszamondta az ízléstelen kifejezést, majd jót nevetett rajta. Az nem derült ki, hogy Baturina tisztában volt-e vele, hogy mit mondott.

Roko Baturina 2020 nyarán igazolt az FTC csapatához, és Szergej Rebrov irányítása alatt 20 bajnokin négyszer volt eredményes. Utána a lengyel, majd a szlovén élvonalba került kölcsönbe, de így is kétszeres magyar bajnoknak mondhatja magát. Baturina idén július elején igazolt a spanyol másodosztályú Málagához, ahol mindjárt az első bajnokija után ezen átverés főszereplővé vált.

@ujpest.fanatics Baturina is ujpesti ! #harjalilak #ujpest #nerencvaros #faszopofradi #fyp #magyar ♬ eredeti hang – ujpest.fanatics

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC