nb1.hu

Káosz Vancsáéknál, több játékosától megválik a Lommel

A magyar válogatott támadója hamarosan eligazol.

A belga másodosztályban a feljutásért küzdő Lommel SK vereséggel kezdte a hétvégén rajtoló új szezont. A Beveren otthonában elszenvedett 2-1-es vereség alkalmával egy igencsak foghíjas kerettel volt kénytelen kiállni Steve Bould.

A Lommel magyar válogatott támadója, Vancsa Zalán mellett több játékosára sem számíthatott az angol tréner: a belga együttes kilenc labdarúgója sérüléssel bajlódik, három játékost pedig a City Football Group nem engedett pályára lépni. A vezetőség eleget tett a kérésnek, és hiába vett részt az előző napi edzésen Jari De Busser, Kluiverth Aguilar és Vancsa Zalán, egyikük sem volt ott a meccskeretben.

Az ok egyszerű: a tavalyi idényben remeklő magyar, belga és perui játékost szeretné mihamarabb eladni a klub. A trióból kiemelkedik Vancsa teljesítménye, aki 34 bajnokin 13-szor volt eredményes és 5 gólpasszt is kiosztott. Állítólag, ha nem érkezik megfelelő ajánlat, akkor a 19 éves támadót kölcsönadhatják egy élvonalbeli klubnak.

Vancsát 2022 januárjában 3 millió euróért vásárolta meg a Lommel az MTK-tól, és ennél csak magasabb összegért engednék el.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC