nb1.hu

Kettőt cserélt a BL-keretében a Ferencváros, Jansent nem érdekli a pénz

Varga Barnabás kikerült a keretből.

Kedd este a dán Midtjylland otthonában lép pályára a Ferencváros a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén.

A zöld-fehérek kettőt cseréltek a keretben hétfőn: bekerült Fortune Bassey és Edgar Szevikjan, méghozzá Owusu Kwabena és Varga Barnabás helyére.

Pascal Jansen vezetőedző a sajtótájékoztatón elmondta, mi a csapat célja.

Nem ez lesz a munkám legnehezebb része, hiszen élvezem, ha ott lehetek a kispadon. Az elsődleges cél az volt, hogy továbbjussunk az előző körből, ez sikerült nekünk, ahogy a Midtjyllandnak is. Ami a legnagyobb kihívás, hogy az első mérkőzést idegenben, a szurkolóinktól távol kell lejátszani, de minden kihívást várunk, mindenre készen állunk! A keddi mérkőzés kulcsa a labdás játék és a labdatartás lesz, hiszen egy intenzív csapat az ellenfelünk. Az a cél, hogy jó helyzetből várhassuk a budapesti visszavágót. Tiszteljük az ellenfelet, ahogy minden egyes csapatot, amely ellen pályára lépünk. Az első naptól kezdve mondom, hogy mi az én filozófiám, ennek szellemében készülünk nap, mint nap, ezt a felfogást pedig ezen a találkozón sem fogjuk feladni. Ha én készítem fel a csapatot, akkor mindegy, hogy az ellenfélnél 100 ezer eurót vagy 10 milliót ér valaki. Az igazság a pályán dől el.”

A mérkőzés kedden 19.15-kor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC