nb1.hu

Újabb változás a Nyíregyháza keretében

Rutinos játékossal erősített az újonc.

Az NB1.hu ma délelőtt már beszámolt arról, hogy Matheus Leoni az NB I-be feljutott Szpariban folytathatja a karrierjét.

Az NB I-en belül válthat csapatot a technikás szélső

Igaznak bizonyult az értesülésünk, mivel a Nyíregyháza bejelentette a 32 éves balhátvéd érkezését. A rutinos labdarúgó legutóbbi csapata a Kecskemét volt, korábban pedig a Kisvárdában is szerepelt. A magyar élvonalban eddig 94 alkalommal jutott szóhoz Leoni, a fellépésein pedig 6-szor volt eredményes.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Nyíregyházán folytathatom pályafutásomat. Nyomon követtem a csapat játékát, tavaly pedig találkoztunk is a Magyar Kupában, akkor még ellenfélként érkeztem. Agresszív, kemény játékot játszik a csapat, tetszik az a szakmai felfogás, mely a klubnál van, és igyekszem mindenben segíteni a Spartacust” – idézi Leonit a Szpari hivatalos oldala. A közleményből kiderül, hogy a játékos 1+1 éves szerződést kötött új alakulatával.

A sportigazgató szerint Leoni érkezésével versenyhelyzet lesz a balhátvéd poszton is.

„Leo személyében terveink szerint sikerült megerősíteni a bal oldali szárnyvédő pozíciót. Fontos volt, hogy ott is meglegyen a kellő versenyhelyzet. A tavalyi szezonban egy játékosunk volt erre a pozícióra, ezért ide mindenképp szerettünk volna hozni labdarúgót. Matheus Leoni évek óta Magyarországon játszik, kellő tapasztalattal rendelkező, képzett labdarúgó, aki mind védekezésben mind támadásban a csapat hasznára lehet” – mondta Fekete Tivadar.

Egyébként az NB1.hu már júniusban megjósolta Leoni kecskeméti búcsúját.

A Szpari nemrég Novák Csanád távozásáról számolt be:

Távozót jelentett be a Szpari, több hétre kidőlt a DVSC új igazolása

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC