nb1.hu

A Liverpoolt is megjárt válogatott védő az NB II-n belül vált csapatot

Hatalmas NB I-es rutinnal rendelkező játékost igazolt az NB II-be feljutó Szentlőrinc SE.

Poór Patrik a szülővárosában, Győrben kezdett futballozni, majd 13 évesen a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiára került. Amellett, hogy a kék-fehéreknél végigjárta a ranglétrát, két szezon erejéig a Liverpool akadémiáján fejlődhetett. A felnőtt mezőnyben az MTK-nál mutatkozott be: a 2011/12-es idényben pályára lépett az NB II-ben, egy évvel később pedig már az élvonalban kapott lehetőséget.

Poór játszott a Puskás Akadémia, a Paks és a Debrecen színeiben is az első osztályban (összesen 176 NB I-es meccse van), 2014-ben pedig az Oroszország elleni barátságos mérkőzésen debütált a válogatottban. Az előző szezont az NB II-es BVSC-Zuglónál töltötte, ahol 12 találkozón lépett pályára.

Poór Patrik mellett egy magyar korosztályos válogatottakat is megjárt támadó középpályás is csatlakozott a kerethez.

Tarcson Ákos Kaposváron kezdett futballozni, majd a Puskás Akadémián pallérozódott. Ezt követően 2018 nyarán a Honvédhoz került, ahol a 2021/22-es szezonban bemutatkozott a felnőtt mezőnyben is: az NB III-as csapatban kapott lehetőséget, és bár edzőmeccseken pályára lépett az első gárdában, tétmérkőzésen nem kapott játéklehetőséget.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC