nb1.hu

A korábbi közönségkedvenc elárulta, hogy visszatérne-e a Fradihoz

Nagyon sajnálta, hogy nem lehetett ott az Európa-bajnokságon.

Myrto Uzuni 2022-ben került a spanyol élvonalban szereplő Granadához a Ferencvárosból. Az albán szélső azóta klubcsapatával két kiesést, illetve egy feljutást élt meg, az előző La Liga-idényben a Granada házi gólkirálya lett. Uzuni a Magyar Nemzetnek adott interjút, melyben az Eb mellett kitért egy esetleges ferencvárosi visszatérésre.

„Természetesen nem érintett jól, hogy nem mehettem Németországba. De ilyen a labdarúgás, és el kell fogadnunk, amit az élet ad nekünk. Ott voltam az albán válogatott meccsein, hiszen az egyik ellenfél Spanyolország volt, ahol én is játszom. Ez a csapat nagyszerű munkát végez. Amikor elkezdődött a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság, akkor azt mondtam, hogy számomra Spanyolország az egyik csapat, amelyik esélyes a végső győzelemre. Igazam lett, hisz százszázalékos teljesítménnyel lettek elsők” – mondta Uzuni, aki hozzátette, elégedettek lehetnek az albánok a szereplésükkel.

A Ferencváros korábbi játékosa megemlítette, hogy követi a magyar bajnok eredményeit, Eldar Civicet a legjobb barátjának vallja, napi szinten beszélgetnek egymással. Természetesen válaszolt arra a kérdésre is, hogy visszatérne-e a Fradiba.

„Ahogy mondtam, a Fradi mindig is az otthonom lesz. Ennek a klubnak csodálatos szurkolói vannak. Ha őszinte akarok lenni, nagyon hiányzik a Fradi. Korábban is mondtam, amikor elhagytam a Fradit, hogy ez csak egy üzlet volt és remélem, hogy még találkozunk a jövőben. Rajtam nem fog múlni” – jelentette ki Uzuni.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC