nb1.hu

A Ferencvárosban duplázó szerb csatárt nem zavarja, ha nagyobb teher hárul rá

Szeretne a Fradiban bizonyítani.

Varga Barnabás távollétében újra játéklehetőséget kapott a keretbe visszatérő Alekszandar Pesics. A szerb támadóra kezdőként számított Pascal Jansen az NK Istra elleni felkészülési mérkőzésen, amit a 32 éves csatár két góllal hálált meg.

Szerb támadó góljai döntötték el az FTC horvát ellenfele elleni meccsét

Pesics a Nemzeti Sportnak adott interjújában a száműzetéséről, a jövőről és posztriválisa sérüléséről is beszélt.

„Nehéz időszak áll mögöttem. Egy játékosnak az a legrosszabb, ha külön kell tréningeznie a csapatától, ha nem vehet részt nap mint nap az edzéseken. Velem sajnos ez történt, több mint két hónapon át egyedül kellett dolgoznom.”

A rutinos támadó már akkor is azt nyilatkozta, hogy nem akar távozni a Ferencvárostól.

Akkor is a Fradiban képzeltem el a jövőmet és most újra itt vagyok az első csapatnál. Úgy vagyok vele, hogy ami nem öl meg, az tényleg erősebbé tesz. Motivált vagyok, nem zavar, ha nagyobb teher hárul rám, sőt. Igazi harcos vagyok, sohasem adom fel!

A szerb csatár elárulta, hogy teljesen mások az edzések Pascal Jansennel, mint Dejan Sztankoviccsal voltak. Pesics Varga Barnabás fejsérülésére is kitért.

„A tévében néztem a mérkőzést, megmondom őszintén, sokkolt a jelenet. A fotelban ülve rögtön az jutott eszembe, vajon mit élhet át Varga Barnabás családja a képernyő előtt. Szerencsére már jobban van, a héten csatlakozott hozzánk az edzőtáborban, lassan a mozgást is elkezdi, fontos pillanat lesz az neki. Remélem, minél hamarabb visszatér a csapatba.”

A Ferencváros hétfőn délután a West Ham Uniteddel mérkőzik meg Ausztriában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC