nb1.hu

Európa-liga: Bognár Györgyék meglepték a románokat

Nagy változások történtek a Paks ellenfelénél.

A Paks az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a román Corvinul gárdájával találkozik. A párharc első meccsét ma este 19 órától rendezik meg a paksi stadionban.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a Corvinul vezetőedzője, Florin Maxim elmondta, meglepődtek azon, hogy a Paks milyen teljesítményt nyújtott a kupadöntőben a Ferencváros ellen.

„Egy igazi európai mérkőzésre számítunk. Tudjuk, hogy egy jó csapat ellen lépünk pályára, akik jó formában vannak. Tudjuk, hogy a Paksi FC a magyar csapat, csak magyar játékosokkal a keretben, ami azt jelenti, hogy egy nagyon összetartó, összeforrt gárdával állunk szemben, ugyanakkor nekünk is megvannak a jó tulajdonságaink. Az elmúlt hónapban egy játékos távozott, azonban tizenegy érkezett, ugyan ismertük az igazolásainkat, időre azonban szükségünk van, mire teljes lesz az összhang. A mi klubunk egy felívelő időszakban van, ellenfelünknek egészen más a történelme. Ami Paksot illeti, meglepett bennünket, mikor a kupadöntőben a Ferencváros ellen emberhátrányban sem ingott meg. Talpon maradtak, ami hatalmas kitartásra és szívósságra utal, ezt a helyén kell kezelnünk. Sajnos csak videóelemzéseket készítettünk, hiába voltunk mi is Szlovéniában edzőtáborozni, nem tudtuk élőben megnézni Őket. Ez azonban elég volt, hogy megismerjük a csapatot. Miculescu sérülése, amit a Szuperkupa döntőjében szedett össze, mára rendbe jött, csak egy kisebb húzódása volt, már edzésben van” – idézi a Corvinul mesterét a paksifc.hu.

A Paks-Corvinul összecsapás játékvezetője a norvég Mohammad Usman Aslam lesz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC