nb1.hu

Két rutinos játékosától elköszönt a Vasas, fiatal támadó érkezett

Közel 10 év után tázovik a csapat védője.

Két játékostól végleg elköszönt a Vasas FC, egy fiatal játékost pedig kölcsönadott, olvasható a klubhonlapon.

Kedden a Vasas FC szerződést bontott Szivacski Donáttal, aki 2015 nyarán szerződött Angyalföldre. A 27 éves hátvéd a 2023/24-es idényben tavasszal Mezőkövesden szerepelt kölcsönben. A korábbi utánpótlás-válogatott játékos összesen 208 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 3 gólt rúgott és 13 gólpasszt jegyzett.

Ihrig-Farkas Sebestyén szintén távozik, miután szerződése az idény végén lejárt. A 30 éves támadó középpályás 2022 januárjában igazolt a Vasashoz Budafokról. Az elmúlt két és fél év alatt összesen 37 tétmérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólt szerzett és 5 gólpasszt jegyzett – tavasszal pedig a BVSC-ben szerepelt. Az NB1.hu információi szerint Ihrig-Farkas Kispesten, a Budapest Honvédnél folytatja pályafutását.

A 20 éves Szilágyi Szabolcs kölcsönben a román másodosztályú Csíkszeredánál játszik majd, a megállapodás egy szezonra szól.

Egy érkezőről is beszámolt az angyalföldi klub: a DVSC fiatal támadója, Batai Tamás (borítóképünkön) egy évig piros-kék mezben szerepel. A 19 éves csatárt egy évre vette kölcsön a Vasas a debreceni együttestől, vételi opcióval.

Erőcsatár érkezik a DVSC-től a Vasashoz

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC