nb1.hu

Kölcsönadta fiatal kapusát a ZTE, Dragóner elhagyhatja az Empolit

Az olasz Primaverában is megfordult kapus a szlovén élvonalba igazolt.

Senkó Zsombor, a Zalaegerszegi TE kapusa a 2024/25-es szezont az NK Nafta Lendvánál tölti kölcsönben. A szlovén élvonalba feljutó együttes nemrég jelentette be egy másik ZTE-játékos, Szalay Szabolcs érkezését.

Az olasz Juventus csapatánál pallérozódó Senkó Zsombor tavaly nyáron igazolt a zalai csapathoz, de nem sikerült beverekednie magát a kezdőbe. A 21 éves magyar hálóőr hét bajnokin védte a ZTE kapuját. Senkó egy évig Lendván bizonyíthat, jelentette be a szlovén klub.

Visszatérhet a Kárpát-medencébe Dragóner Áron, az Empoli magyar védője. Májusban az NB1.hu arról számolt be, hogy a 20 éves hátvéd játékát az MTK követi figyelemmel. A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Dragóner is az NK Nafta játékosa lehet, amely szoros kapcsolatban áll a ZTE-vel.

Dragóner Áron 2022 nyarán igazolt a Ferencvárostól az Empolihoz, ahol a Primaverában már a második évében a csapat egyik alapemberének számít. Dragóner korábban szerepelt az U19-es válogatottban, idén tavasszal pedig Izland ellen bemutatkozott az U20-as nemzeti csapatban.

A ZTE-től kölcsönben szereplő Senkó Zsombor és Szalay Szabolcs mellett két másik honfitársával, Dinnyés Olivérrel és Dávid Zoltánnal játszhat együtt a magyar védő.

ZTE: Újabb két távozó? Próbajátékon járt egy ismert név

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC