nb1.hu

Az NB II-ben folytató Kisvárda döntött vezetőedzője jövőjéről

Megvan az NB III-as csapat edzője is, aki bajnokcsapattól érkezik.

Feczkó Tamás marad a felnőtt csapat vezetőedzője, számolt be a Kisvárda FC. A 46 éves szakember az előző bajnokságban a 13. fordulótól kezdve irányította az élvonaltól végül búcsúzó együttest, 21 bajnokin hét győzelem, 3 döntetlen és 11 vereség volt a mérlege. Ezen időszak eredményeit nézve bennmaradt volna a Kisvárda az élvonalban.

Feczkó stábja azonban nem marad változatlan az NB II-es bajnokságra. Asszisztensedzőként tér vissza a csapathoz Gerliczki Máté, aki tavaly nyáron beugróként három meccsen vezette megbízott vezetőedzőként a Kisvárdát, majd visszatért az NB III-as tartalékegyütteshez, amellyel bronzérmet nyert a harmadosztály északkeleti csoportjában. Szintén asszisztensedzőként lett stábtag Bodnár László, a korábbi 46-szoros válogatott játékos a legutóbbi idényben a Várda LA U19-es csapatánál tevékenykedett. Új erőnléti edzővel vágunk neki a felkészülésnek, Dajka László (aki nem tévesztendő össze a Várda korábbi vezetőedzőjével) ugyancsak az NB III-as csapattól lépett feljebb.

Marad az NB II-es legénység kötelékében Sandro Tomic kapusedző, valamint ifjabb Szilvási Zoltán, akinek asszisztensedzői feladatköre a technikai vezetői teendők ellátásával is bővült Oláh Gergő távozását követően. Rehabilitációs edzőként és masszőrként továbbra is Nagy István dolgozik tovább, akinek masszőri munkáját Dobosy Gábor segíti.

A Kisvárda FC a kiesés ellenére is jogosult tartalékcsapatot indítani az NB III-ban, amelynek edzője Körtvélyesi István lett. A 35 éves szakember eddig Felcsúton, a Puskás Akadémia FC-nél dolgozott, az elmúlt két évben egyaránt bajnok U19-es csapat edzője volt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC