nb1.hu

Eldőlt, hol folytatja a karrierjét Supka Attila

Nyugdíjba vonuló szakembertől veszi át a stafétát.

Korábban az NB1.hu-n olvashattak arról, hogy Supka Attila minden bizonnyal a kisvárdai akadémián fogja folytatni a karrierjét szakmai igazgatóként.

Supka Attila ismét munkába állhat

Csütörtökön hivatalossá vált ez, hiszen a kisvardafc.hu a hivatalos oldalán jelentette be Supka érkezését. Supka a nyugdíjba vonuló Szentes Lázártól veszi át a stafétát. Szentes 2019 decemberétől töltötte be a szakmai igazgató posztot a Várda Labdarúgó Akadémián. Supka nem ismeretlen közegbe kerül, mivel korábban a Várda felnőttcsapatát irányította.

„Supka Attilát az elmúlt években az NB I-ben és NB II-ben szerzett tapasztalatai feljogosítják arra, ami a klubunkban a legfontosabb, vagyis minél több akadémiai nevelésű játékost beépíteni a felnőttek közé. További szakmai átalakítás, hogy az eddig szekcióvezetőként dolgozó Pénzes László lett a képzési igazgató, ezzel a lépéssel azt akarjuk elősegíteni, hogy a játékosok sokkal több egyéni képzésben részesüljenek, mentális, éllettani és szakmai területen egyaránt. Ezeknek a koordinálásáért Supka Attila a felelős, illetve az NB II-es és az NB III-as tartalékcsapat szakmai stábjai, a játékosok átjárásához szükséges fejlesztendő területek is az ő kontrollja alá kerültek” – nyilatkozta Révész Attila sportigazgató.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC