nb1.hu

Egyik leghűségesebb szurkolóját és az egyik csupaszív játékosát is gyászolja a Vasas

A hét végé felé már nem pozitív hírek érkeztek.

Még nincs egy hete, hogy eldőlt, a Vasas a következő szezonban is a Merkantil Bank Ligában fog játszani. Az utolsó fordulóban a Soroksár elleni hazai pályán aratott 4-0-s győzelem után Gera Zoltán vezetőedző az NB1.hu kérdésére válaszolva elmondta, hogy érvényes szerződése van a piros-kékekkel, és szeretné folytatni a munkáját Angyalföldön. Hozzátette azonban, hogy erről a tulajdonosok döntenek majd.

A legnagyobb slágertéma viszont az elmúlt természetesen a Vasas legjobbjának, Tóth Milánnak a sorsa volt. Az NB1.hu már a hét elején jelezte, hogy Nagy Miklós sportigazgató mennyire jól tette, hogy pár hete meghosszabbította a támadó szerződését. Tóth iránt ugyanis eddig a legélénkebben az Újpest és a Fehérvár érdeklődött. A csatár azóta maga is kijelentette, hogy Angyalföldön marad.

Harc a gólfelelősért: jól tette a Vasas, hogy meghosszabbította Tóth Milán szerződését

Viszont szomorú hírek is érkeztek Angyalföldről. Csütörtökön elhunyt Verebélyi László, a Vasas egyik legismertebb és legfanatikusabb szurkolója, ami mélyen megrázta a piros-kékek szurkolótáborát.

Sajnos a gyászhírek itt még nem értek véget. A Vasas FC nemrég bejelentette: „Egykori alázatos, példás szorgalmú hátvédünk 1967 és 1969 között erősítette a Vasast, így tagja volt az 1968-ban NB I-ben harmadik helyezett együttesünknek. Később alapembere volt öregfiúk csapatunknak.

Az NB II gólkirálya az emlékezetes találatai mellett a jövőjéről is beszélt

Somogyvári Lászlót a Farkasréti temetőben helyezik végső nyugalomra, tragikus hirtelenséggel elhunyt fia mellé. Klubunk osztozik a család gyászában.”

Nem nehéz kitalálni, hogy az elkövetkezendő időszakban csak örömhírekkel szeretnének szembesülni az angyalföldiek…

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC