nb1.hu

Egy erősen vitatható büntetőből szerzett góllal kapott ki a magyar válogatott

A magyar női válogatott Azerbajdzsán és Törökország után Svájc otthonában játszotta harmadik mérkőzését az Európa-bajnoki selejtező sorozat B ligájában.

A 4. percben Fenyvesi remek lövését védte Herzog. Negyedórával később Pápai próbálkozását is fogta a hazaiak kapusa. A 27. percben Lehmann egy szép svájci akció végén lőtt a hálóba, 1-0. Az Aston Villa légiósa a második félidő elején is villant, de a lövését ezúttal védte Szőcs. Az 56. percben Csíki ziccerét még bravúrral hárította Herzog, de a következő támadásunk végén Zeller kiegyenlített, 1-1. Csiszár fantasztikus gólpasszt adott. Három perccel később a magyar gólszerző mellett esett el Bachmann a tizenhatoson belül, érthetetlen módon büntetőt ítélt az albán játékvezető. VAR híján a tizenegyest a sértett magabiztosan értékesítette, 2-1. A hajrában a svájciak még eltalálták a kapufát, de az eredmény már nem változott, Svájc három győzelemmel a tabella élén áll.

A csoport másik mérkőzésén Törökország 1-0-ra legyőzte Azerbajdzsánt.

Svájc–Magyarország 2–1 (1–0)
Gólszerző: Lehmann (27.), Bachmann (61., 11-esből) ill Zeller (56.)
Magyarország: Szőcs Réka – Németh Diána, Németh Hanna, Turányi Lilla (Nagy Fanni, 46.), Öreg Cintia – Csiszár Henrietta, Fenyvesi Evelin (Pusztai Sára, 82.) – Csiki Anna (Kaján Zsanett, 76.), Papp Luca, Zeller Dóra (Zágor Bernadett, 82.) – Pápai Emőke (Szabó Viktória, 58.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC