nb1.hu

Légiósok: Novothny és Jánó duplázott, Eppelék kiestek, Baráth kezdett

Felemás magyar szombat.

Véget ért a lengyel bajnokság, az utolsó napra pedig jutott dráma magyar szempontból is: Eppel Márton csapata, a Warta ugyanis 3-0-ra kikapott az ezzel a sikerrel bajnoki címet szerző Jagielloniától, és mivel a Korona Kielce legyőzte idegenben a Lech Poznant, a Warta kiesett az élvonalból. Eppel a 62. percben csereként lépett pályára.

A már korábban biztos kieső Ruch Chorzów Novothny Soma duplájával 2-0-ra legyőzte a Cracoviát, a magyar támadó így remek formában zárta az idényt: a legutolsó öt bajnokiján 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

A Rakówban is pályára lépett magyar játékos: Baráth Péter február óta először kezdett, és 85 percet kapott. A csapata odahaza 2-1-re kikapott az ezüstérmes Slask Wroclawtól.

Az izraeli élvonal utolsó fordulójában az 5. helyezett Maccabi Bnei Raina 2-0-ra kikapott a bajnok Maccabi Tel Avivtól. Koszta Márk a szünetben állt be, a második félidőt végig a pályán töltötte.

Az osztrák másodosztályban a Liefering 4-3-ra legyőzte a Lafnitzot, így a 6. helyen zárta az idényt. A sikerhez az osztrák-magyar kettős állampolgár Jánó Zétény duplázni tudott.

A svájci bajnokság utolsó fordulójában a biztos bronzérmes Servette 2-0-ra győzött az ezüstérmes Lugano otthonában. Bolla Bendegúz csereként állt be a 77. percben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC