nb1.hu

Sikeres műtéten van túl a Paks rutinos védője

Több hónapos kihagyás vár rá.

Április közepén, az NB I 28. fordulójában a Fehérvár 2-1-re nyert Pakson. A találkozón a hazaiak védője, Szélpál Norbert fél óra játék után le kellett lecserélni, miután belenyilallt a fájdalom jobb combjába. A 28 éves játékos a klub honlapján adott interjújában a sérüléséről és a jelenlegi állapotáról is beszélt.

„Igazából ez egy korábbi sérülésből fakadó történet. Ugyan felépültem a korábbi problémámból, edzettem és játszottam, de néha fájdalmat éreztem a hátsó combom legtetején, az ínnál. Az ominózus mérkőzésen viszont komolyabbra fordult a dolog.”

A vizsgálatokat követően megállapították, részlegesen elszakadt Szélpál combínja, és végleges megoldást csak műtéti beavatkozás nyújthat. Az operációra a győztes kupadöntő utáni napon, május 16-án került sor, ahol minden rendben ment.

„Végül egy índarabot kellett visszavarrnia az orvosoknak, egy nappal később már hazajöhettem lábadozni. Ami a fájdalmakat illeti, vannak jobb és rosszabb napok. Az ülés még nem nagyon megy, mivel akkor éppen a vágásra nehezedik a súly. Most itthon gyógytornázom, de néhány héten belül lekerül a rögzítő és amikor a csapat is elkezdi a munkát, már én is a pályán rehabilitálhatok külön edzővel.”

Szélpál az idei szezonban 17 bajnokin lépett pályára az ezüstérmet szerző Paks színeiben és megközelítőleg négyhónapos kihagyás vár rá.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC