nb1.hu

Paks: új középpályás érkezhet, kettőt szemmel tarthatnak

A tolnaiak nem csak a zöld gyepen mozognak aktívan.

A kupagyőztes Paksnak még egy találkozója van hátra az aktuális bajnoki szezonban. A tolnaiak a zárófordulóban, szombaton a Kisvárdát látjáj vendégül. A klubvezetés a kulisszák mögött szorgosan dolgozik a játékoskeret átalakításán.

AZ ELSŐ

Április 9-én tette közzé a Paks, hogy szerződtette a Japánból visszatérő Vécsei Bálintot. A Vissel Kobe együttesének tagja volt, bajnoki címet ünnepelhettek, ám kevés játéklehetőséghez jutott. A 30 éves, 12-szeres magyar válogatott középpályás kulcsszerepet játszott a szerdai, Ferencváros elleni, hosszabbítás után 2-0-ra megnyert kupadöntőben, mivel az első félidőben piros lapot kapott.

Vécsei a bajnokságban eddig négy alkalommal lépett pályára, összesen 175 percet töltött a pályán. Egy mérkőzésen kezdőként kapott szerepet, háromszor csereként állt be.

A MÁSODIK

Vécsei szerződtetése után négy nappal az NB1.hu jelezte, hogy a Kisvárda középpályása, Ötvös Bence a Bognár vezette csapathoz kerülhet. Információink szerint a felek megállapodásra jutottak. Ötvös a nyári átigazolási időszakban csatlakozik a Pakshoz, miután a Kisvárdával lejár a szerződése. A szabályok értelmében az év elejétől kezdve szabadon tárgyalhatott a sorsáról.

Az erőteljes munkabírásáról ismert középpályás eddig száz NB I-es mérkőzésen szerepelt, három gólt szerzett. A Transfermarkt értékelése szerint 350 ezer eurót ér.

TÁVOZÓK?

Ötvösre különösen nagy szüksége van a Paksnak, mivel Vécsei és egy másik középpályás, Mezei Szabolcs is több klub érdeklődési körébe került.

Az utóbbi iránt állítólag az Újpest is érdeklődést mutat.

nb1 Tabella M GY D V GK P

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC