nb1.hu

Magabiztos győzelemmel nyerte a nemzetközi tornát a magyar válogatott

Simán vertük a házigazdát.

A magyar U16-os válogatott a szlovénok és a görögök ellen elért döntetlenje után a házigazda Bosznia-Hercegovina ellen magabiztos sikert aratott. Ezúttal nem volt szükség a győzelemről döntő tizenegyespárbajra.

A mieink a mérkőzés elején magukhoz ragadták az irányítást, sok helyzetet dolgoztak ki, és a 25. percben, Galambos János góljával megszerezték a vezetést. Galambos még a szünet előtt megduplázta góljai számát, és bár a szünet után a hazaiak szépítettek, egy percig sem forgott veszélyben a mieink győzelme. Egymás után alakítottuk ki a lehetőségeket, a 72. percben Galambos már mesterhármasnál járt, az 1-4-es végeredményt pedig Nyers Ádám alakította ki a 83. percben.

A magyar válogatott egy győzelemmel és két döntetlen utáni sikeres büntetőpárbajjal az első helyen zárta a szarajevói viadalt.

Bosznia-Hercegovina U16–Magyarország U16  1–4 (0–2)
Magyarország: Esery Desmond – Lakatos Martin (Kárász Tamás, 46.), Zoltai Levente, Prettenhoffer Márton – Boza Bende (Sánta Milán, 70.), Nyikos Botond (Nyers Ádám, 63.), Zubor Ádám (Rab Bence, 63.), Kovács Noel (Petrók Viktor, 63.), Milicz Péter (Kovács Dániel, 84.) – Mándity Márkó (Magyarics Erik, 63.), Galambos János (Kátai Szabolcs, 84.)
Gólszerzők: Galambos (25., 45., 72.), Nyers (83.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC