nb1.hu

Durván reagált Rossi szavaira a magyar származású focista

Sammie Szmodics reméli, hogy megejtheti debütálását az ír válogatottban.

Marco Rossi a márciusi felkészülési mérkőzésekre történt kerethirdetés sajtótájékoztatóan élesen bírálta Sammie Szmodicsot. A szövetségi kapitány szerint kellemetlen volt, hogy valaki beszélhetett a meghívásáról az ír médiában.

Szmodics ügyében nagyon kellemetlenül érintett, hogy ki beszélhetett az ír médiának az ő meghívásáról, miután érdeklődtem nála arról, szerepelne-e adott esetben a magyar válogatottban. Vagy ő, vagy a menedzsere. És mi célból? Azért, hogy meghívják az ír válogatottba. Nincs szükségünk ilyen emberre, még ha technikailag jó játékos is

– mondta Rossi.

Sammie Szmodics reagált a magyar szövetségi kapitány szavaira a Lancashire Telegraph hasábján. Elárulta, a közösségi médiában arról olvasott, hogy nem akar ír válogatott lenni, ami nem tükrözi a valóságot.

Az emberek azt mondják, hogy nem akarok az ír válogatottban szerepelni, ami badarság. Soha nem mondtam ilyet. Látom, hogy az emberek Magyarországgal hoznak összefüggésbe, ahonnan a nagyapám származik. Ez megint csak marhaság, nem történt semmi ez ügyben!

A Blackburn középpályása elmondta, hogy reméli, sikerül bemutatkoznia az ír válogatott soron következő mérkőzésein, amely a jelenlegi idényének megkoronázása lenne.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC