nb1.hu

Most csak hatalmas összegért engednék el a Fradi pontrúgó-specialistáját

A Ferencváros izraeli légiósa, Mohammed Abu Fani felkeltette az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában szereplő Inter Miami figyelmét.

Lionel Messiék szívesen látnák az FTC gólpasszgyárosát – sajtóhír

Az izraeli Sport5 TV-csatorna interjút készített Abu Fani édesapjával és az ügynökével – szúrta ki az ulloi129.hu. A 26 éves középpályás apukája, Sami Abu Fani szerint magas árat kell fizetnie annak, aki leigazolná a fiát.

„Inter Miami? Tudom, hogy érdeklődnek, de nincs egyelőre hivatalos ajánlat. A fiam ára, ahogy én tudom, négymillió lenne a nyáron, de most csak 8-10 millió euró közt engednék el. A Ferencváros nagyon jó Mohamednek. Erős csapat, sok kiváló légióssal. Messivel játszani nyilván álomszerű lenne, egyszeri gyönyör. Ha Beckham a csapatában akarná tudni Abu Fanit, az érthetően nagy megtiszteltetés lenne.”

A 21-szeres izraeli válogatott remek szezont fut,

„Ebben az átigazolási ablakban aligha jön össze a transzfer, szerintem nyáron Európán belül vagy az MLS-be igazol(unk), Abu Fani is ezt szeretné. Az idei szezonjában meglepően jó számokat hozott, és a képességei is elég jók. Kérdezzék meg Pisontot vagy Sallóit, szerintük is Abu Fani az egyik legjobb játékos Magyarországon.”

Nyáron már picit több, mint 26 éves lesz, ha jön egy négymillió eurós ajánlat, arra senki nem mondhat nemet. Kettőért vették, a szezont akár 20 gólpasszal is befejezheti.

„Alig két hete voltam nála, egy remek helyen lakik, egy izraeliek által épített lakóparkban. Az edzőközponttól 10 percre, sok barátja van – nagyon jól érzi magát.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC