nb1.hu

Argentin világbajnok csapattársa méltatta Szoboszlait, Klopp a sérüléséről beszélt

A Liverpool FC csütörtök este a Sparta Praha otthonában lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjében. Jürgen Klopp a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón keretet hirdetett, amiben ismét ott van Szoboszlai Dominik és újra lehetőséget kaphat a sérüléséből visszatérő Mohamed Szalah.

Visszatérhet az egyiptomi gólvágó, Szoboszlai is Klopp utazókeretében

A Liverpool német vezetőedzője, Jürgen Klopp számára egyértelműen a győzelem kiharcolása a cél.

„Nem barátságos találkozóra érkeztünk, de a csapatom az évek során rengeteget fejlődött. Nehéz mérkőzésre számítok, és szeretnénk a lehető legjobbunkat nyújtani, hogy megnehezítsük az ellenfél dolgát.”

Klopp a magyar válogatott csapatkapitányának sérüléséről és jelenlegi egészségi állapotáról is beszélt.

Még nem akarok a kezdőcsapatról beszélni, de nagyon örülök, hogy visszatért a sérüléséből. Szerencsére nem volt súlyos a helyzet, de sokáig nem tudott teljes értékű edzést végezni. Az orvosi stáb tanácsára óvatosak voltunk és a tervezettnél tovább tartott rehabilitáció, az volt a cél, hogy teljesen egészséges legyen. Hétvégén már játszott néhány percet és bent van az utazókeretben, a többi holnap dől el.

A Liverpool argentin világbajnoka, Alexis Mac Allister is mondott néhány kedves szót Szoboszlairól.

„Ő egy fantasztikus játékos és nagyon jó fej srác, mindig teszi a dolgát. Sérült volt egy darabig, de nem szabad elfelejtenünk, mennyit számít a jelenléte. Ő is egy nagyon fontos láncszeme a csapatnak és egy különleges srác

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC