nb1.hu

Szurkolói üzenet: vannak még helyek a Fradi B-közép által szervezett athéni járatra

Mint azt korábban közöltük, a február 15-én esedékes OlympiakoszFerencváros Konferencia Liga mérkőzésre szurkolói különrepülőgépek indulnak Budapestről Athénba.

FTC: különrepülőgépekkel mehetnek a szurkolók Athénba – az ultrák bejelentése

Már két hét sincs a kezdőrúgásig, és azoknak üzentek a zöld-fehér ultrák, akik a helyszínen szeretnék megtekinteni a találkozót.

Felhívjuk az Athénba utazók figyelmét, hogy ez a túra nem egy családi vakáció! Az elmúlt időszak görögországi történései miatt felhívjuk mindenki figyelmét, hogy FOKOZOTTAN FIGYELJEN a társaira, zászlóira, sáljaira, minden egyéb szurkolói tárgyára és saját magára. Ajánljuk ezért a közös, különgéppel való utazást!

Az Olympiakosz elleni idegenbeli meccsre szervezett különjáratra még vannak helyek, amelyekre ITT, regisztráció és bejelentkezés után az Események menüpont alatt lehet jelentkezni. Az athéni reptérről transzfer buszok viszik a szurkolókat a stadion vendégszektoráig, amelyet szintén tartalmaz a részvételi díj.

A repülők február 15-én, meccsnapon 13:30-kor indulnak Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről és péntek hajnali órákban érkeznek vissza Budapestre. Gyülekező aznap 11:30-kor.

 

Ezzel a kerettel vág neki az FTC az Olympiakosz elleni Ekl-rájátszásnak

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC