nb1.hu

Anglia: újabb kiharcolt győzelem, Stylesék már az élbolyban

A Barnsley 4 pontra megközelítette a listavezető Portsmouth-ot.

Az angol harmadosztály 18. fordulójából elmaradt mérkőzésén a 6. helyen álló Barnsley a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő Carlisle Unitedet látta vendégül. Callum Styles ott volt a hazaiak kezdőcsapatában.

A magyar válogatott középpályása meglepődve figyelte, ahogy a vendégek lerohanják őket az első percekben. A Carlisle már a 7. percben megszerezte a vezetést Armstong találatával. Ezután visszahúzódott a United és az első félidőben nem sok helyzet alakult ki. A második játékrész 13. percében Williams remek passza után Cole kiegyenlített. Ekkor már a Barnsley vette át a kezdeményezést, majd a 84. percben Phillips került a földre a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Kane kegyetlenül a léc alá vágta, újabb értékes három pontot kiharcolván a piros-fehéreknek. Callum Styles 77 percig volt a pályán.

Ez volt a Barnsley zsinórban tizedik veretlen bajnoki mérkőzése, aminek köszönhetően Stylesék felugrottak a tabella 5. helyére és már csak négy ponttal vannak lemaradva az egy mérkőzéssel többet játszott, élen álló Portsmouthtól.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC