nb1.hu

Transfermarkt: Szoboszlai a legjobb nyári vételek között

A portál az Arsenal kulcsembere és korábbi lipcsei csapattársa mellé helyezte a Liverpool nyolcasát.

Az átigazolási kérdésekben gyakran hivatkozási pontként használt Transfermarkt készített összeállítást az európai topligák nyári transzfereiről. A portál öt kategóriába (brilliánstól a melléfogásig) sorolta a szezon előtt a legnagyobb pénzekért klubot váltó játékosait. A listát hivatalos Facebook-oldalán tette közzé.

A legfelső polcre két angol játékos, a Dortmundból Madridba költöző Jude Bellingham és a Tottenhamtől a Bayernhez igazoló Harry Kane került. A második, „erős” kategóriába már négyen kaptak besorolást, köztük a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik. Mellette az Arsenal bombaüzlete, Declan Rice, korábbi lipcsei csapattársa, Josko Gvardiol és az immár a PSG-ben futballozó Manuel Ugarte kapott helyet.

Do you agree with us? 🤔

Közzétette: Transfermarkt – 2023. december 30., szombat

 

A nyáron 70 millió euróért klubot váltó Szoboszlai mellett csapat- és poszttársa, a világbajnok Alexis Mac Allister is bekerült az összeállításba. Ő egy polccal lejjebb, a „meggyőző” kategóriába kapott besorolást. Egyikük sem került be viszont a statisztikákkal foglalkozó Optánál a Premier League téli álomcsapatába. Ott posztjukon a Manchester City labdarúgója, Rodri és a fentebb már említett Rice előzte meg Jürgen Klopp játékosait

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC