nb1.hu

Debreceni ötös, Tisza-gól a Cigánd ellen

Debrecen - Ezúttal a fiatalok vitték a prímet a Lokinál.

A Cigánd SE csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC. Az élvonalbeli együttesben elsősorban fiatalok kaptak lehetőséget a bizonyításra, kiegészülve néhány rutinosabb labdarúgóval. 

 

Szinte végig az ellenfél térfelén tartózkodott a debreceni gárda, és a 18. percben a vezetést is megszerezte: Nagy Kevin adott középre bal oldalról, az érkező Tisza Tibor pedig az ötös jobb sarkáról a hálóba lőtt. A 33. percben újabb hazai találat következett: Tisza a jobbösszekötő helyéről visszapasszolt Vidmarnak, aki higgadtan a kapu jobb oldalába lőtt. Négy perccel később a szlovén támadó ismét helyzetbe került, lövését valahogy még kipöckölte a kapus, a labda azonban Nagy Kevinhez került, aki a hálóba passzolt. 

 

A második félidő elején újabb nagy Loki-helyzet alakult ki a cigándi kapu előtt: Djelmic a 16-os jobb oldalánál középre adott, Tisza Tibor kapura lőtt, a labda a lécet súrolta. Herczeg András vezetőedző közben többször cserélt, olyan játékosok is visszatértek a pályára, akik a szünetben lejöttek. Több nagy lehetőségünk volt, és a hajrában gólokban sem volt hiány. A 81. percben a 17 éves Kusnyír Erik passzát Djelmic váltotta gólra, majd egy percre rá Varga Kevin 20 méterről lőtt a hálóba. Az utolsó percekben is voltak nagy helyzeteik, de az eredmény már nem változott, a Loki 5-0-ra nyert. 

 

Hátrányból fordított a BL-selejtező főpróbáján a Honvéd – NB1.hu

Mindkét Honvéd csatár betalált, ami biztató lehet

 

 


Edzőmeccs 

DVSC – Cigánd SE 5-0 (3-0) 

 

Debrecen-Pallag. Vezette: Sándor Cs. 

DVSC: Szabados (Kovács P. 46.) – Bényei (Berdó 60.), Szilvási, Szatmári, Völgyi (Balogh K. 46.) – Varga K. (Djelmic 46.), Csősz (Kusnyír 60.), Bíró P. (Szekulics 46.), Nagy K. (Varga K. 67.) – Tisza (Bíró P. 67.), Vidmar (Mengolo 60.) 

Gól: 1-0 Tisza (18.), 2-0 Vidmar (33.), 3-0 Nagy K. (37.), 4-0 Djelmic (81.), 5-0 Varga K. (82.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC