nb1.hu

Kuttor véleményezte a büntetőt, Grzelak a kövesdiek támadóit dicsérte

Kuttor próbál erős maradni, Grzelak szerint minden győzelem siker.

A Fehérvár FC a mérkőzés hajrájában szerzett gólokkal 2-0-ra nyert Mezőkövesden. A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat az M4Sportnak.

Kuttor Attila: „Kiválóan futballoztunk, szerintem meg kellett volna nyernünk a mérkőzést. Ami a végén történt, azért nem tudjuk hova tenni, mert pont az előző mérkőzésen volt egy hasonló szituáció, aminél nem úgy látták, hogy kéz. Itt viszont tizenegyest ítéltek. Nem tudjuk, hogy mihez tartsuk magunkat, vagy mi a megoldás. Reméljük, hogy ezeket vissza fogjuk kapni valamikor a futballtól. Mi vagyunk az egyetlen csapat amelyik nem rúgott tizenegyest a szezonban, ellenünk pedig ilyenek történnek. Most nem szolgáltunk rá, azt gondolom. Ilyenkor kell erősnek maradni, és bízom benne, hogy a sors majd visszaadja.”

Bartosz Grzelak: „Összességében ma nem játszottunk túl jól, a szerencse ezúttal a mi oldalunkra állt. Keményen dolgoztunk hátul, hogy ne kapjunk gólt, aminek meglett az eredménye. Az ellenfél nagyon megnehezítette a dolgunkat, de nagyot küzdöttünk és mentálisan erősek maradtunk. A Mezőkövesd támadójátéka lenyűgözött, több remek egyéni teljesítmény volt náluk, de a védelmünk is jól helyt állt. Sokszor jól játszottunk, de nem jöttek a pontok. Ha akkor is képesek vagyunk megszerezni a győzelmet, amikor nem megy annyira a játék, az az igazi siker.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC