nb1.hu

Kalmárból előtört minden emlék, boldogan nyilatkozott – interjú

A Fehérvár középpályásáról azt hitték, ő fejelte a gólt.

Magyarország 2-2-es döntetlent játszott Bulgáriában, és bebiztosította az egyenes ágon való kijutást a jövő évi Európa-bajnokságra. Kalmár Zsolt az NB1.hu helyszíni riporterének nyilatkozott.

„Jól kezdtük a mérkőzést, voltak lehetőségeink, hamar gólt szereztünk. A második félidő elején volt 3-4 helyzetünk, ekkor el kellett volna döntetnünk a meccset. A piros lapunk után kiegyenlítődött a játék, de a csapat nem adta fel és ki akartunk egyenlíteni. Az elmúlt hónapokban befektetett munka meghozta gyümölcsét és a szerencse is mellénk állt, úgyhogy most nagyon boldog vagyok, fantasztikus érzés.”

A Fehérvár FC középpályásának sokat jelentett az utolsó percben szerzett találat.

„Többen azt hitték, hogy én fejeltem a gólt, mert annyira örültem. Kiszakadt belőlem minden, rengeteg emlék, amit az elmúlt években átéltem, hogy egy ilyen súlyos sérülés után visszakerültem a válogatottba. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott és köszönöm a csapatnak.”

A Kalmár mellett éppen elhaladó Szoboszlai Dominik máshogy élte meg a gól pillanatát.

Őszinte leszek, először nem hittem el. Mindenki futott mindenfelé, én egy helyben álltam, mert attól féltem, hogy les lesz vagy fault. Nem láttam pontosan, hogy a spori hova mutatott: középkezdés vagy kifelé szabadrúgás lesz.

A magyar válogatott zsinórban harmadszor jutott ki Európa-bajnokságra.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC