nb1.hu

Bulgária-Magyarország: a bolgárok óriási problémákat okoztak az MLSZ-nek

Mint arról beszámoltunk, végül Szófiában lesz a Bulgária-Magyarország Eb-selejtező.

Szófiában lesz a Bulgária-Magyarország – az MLSZ reakciója

A döntéssel és a huzavonával kapcsolatban Sipos Jenő MLSZ-szóvivő az M4 Sport Nemzeti Sporthíradójában megerősítette, hogy példátlanul sportszerűtlen volt a bolgár szövetség eljárása.

A nemzetközi futballban ez nem elfogadott, nem szokás az utolsó pillanatban dönteni. Megvan a véleményünk a történtekről, mert ilyet nem tapasztaltunk az elmúlt évtizedekben. Az MLSZ és az UEFA is kényszerpályán volt, mivel el kell fogadni a biztonsági problémákra való hivatkozást” – idézi az MTI a szavait. „A bolgárok óriási szervezési problémákat okoztak az MLSZ-nek, itt az utaztatás megszervezésére, szállodafoglalásra, edzőpálya biztosítására gondolok. De most már annyi bizonyos, hogy szerda délután a csapat elutazik Szófiába, majd a csütörtöki meccs után rögtön, éjszaka haza is tér.”

Sipos Jenő kiemelte, szomorú, hogy hogy nem lehetnek jelen a magyar szurkolók Szófiában, ahová kétezren vettek jegyet, ezek árát a szövetség visszatéríti.

Remélhetőleg vasárnap már együtt tudunk ünnepelni Budapesten, a 30 ezer bérleten felül a jegyek két és fél óra alatt elfogytak. A stadion mellett lesz szurkolói falu, és pódiumbeszélgetésekkel is készülünk” – tette hozzá.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC