nb1.hu

Reakciók a Magyar Kupa elődöntőjének a visszavágóiról

Magyarország – A közösségi médiában is büszkélkednek! FOLYAMATOSAN FRISÜL!

Mint ismeretes, Ferencváros-Vasas mérkőzést rendeznek majd a Magyar Kupa fináléjában. Az FTC az első meccsen aratott 8-0-s sikere után idegenben is 4-2-re nyert a Budafok ellen, míg a Vasas ötöt rúgott a Kövesdnek azok után, hogy az első meccsen 2-0-ra elintézte.

 

 

11.26 Mezőkövesd-Vasas 0-5: A kövesdi edző szerint hamar eldőlt

 

9.56 Mezőkövesd-Vasas 0-5: Növelte a siker az angyalföldiek önbizalmát

 

Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője: "A gyors gólunk után végig uraltuk a játékot, a mi akaratunk érvényesült, nagyon szép találatokat szereztünk. Megvolt a szerkezete a csapatnak minden mérkőzésen, függetlenül attól, hogy milyen összeállításban léptünk pályára.  Külön öröm, hogy így sikerült elérni a döntőt. Önbizalomnövelő siker a mai, olyan energiákat szabadít fel, amiket ki kell használnunk. Minden labdarúgónk életében ez egy különleges szezon."

 

 

9.51 Budafok-FTC 4-2: A fiatal tehetség duplája

 

 

Mutatjuk, a 18 éves Fradi-játékos budafoki dupláját – NB1.hu

A Fradi fiatal duplája a Budafok ellen

 

 

9.44 Budafok-FTC 2-4: A Fradi is joggal örül

 

Ferencvárosi Torna Club

Ferencvárosi Torna Club, Budapest, Hungary. 234,849 likes · 8,017 talking about this. FRADI.HU – A Ferencvárosi Torna Club hivatalos Facebook oldala – Welcome to the official Ferencvarosi Torna Club…

 

 

9.36 Mezőkövesd-Vasas 0-5:  Angyalföldön nagyon büszkék

 

 

Vasas Labdarúgás

Vasas Labdarúgás. 16K likes. A Vasas SC labdarúgó szakosztályának hivatalos Facebook-oldala.

 

 

9.31 Budafok-FTC 2-4: Doll értékelése

Thomas Doll, az FTC vezetőedzője: „Úgy gondolom, jó mérkőzést játszottunk, sok eseményt láthattak a kilátogató nézők. Mindkét csapat számára nagyon nehéz volt ma játszani, ugyanis az elmúlt napokhoz képest szokatlanul meleg volt az idő. A Budafok nagyon sok érzelmet vitt a játékba, és remek felállásban léptek pályára, megnehezítették a dolgunkat. A pálya nagyon jó állapotban volt, a pályamunkások nagyon sokat dolgoztak az elmúlt pár napban, de jó munkát végeztek. A Budafok egy 1912-ben alapított egyesület, nagyon tisztelem a múltjukat, és mindent, amit itt láttam ma. Nagyon szép létesítményben vendégeskedhettünk, nagyon jó környezetben, szép helyen. Örülök, hogy ellenük játszhattunk, és hogy nemrég nagy sikert értek el, ugyanis feljutottak a másodosztályba. Nagyon nagy örömmel, szívélyesen fogadtak ők is minket, kaptam egy üveg bort és egy sálat ajándékba, azt hiszem, jövök majd még látogatóba a kollégámhoz! És természetesen nagyon sok sikert kívánok nekik a jövőben is!”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC