nb1.hu

Blagojevics hiába hívta fel a figyelmet, jöttek a hibák – reakciók

A DVSC ezúttal Mezőkövesden két gólt is kapott a mérkőzés elején.

A Mezőkövesd zsinórban másodszor nyert a magyar élvonalban, ráadásul hazai pályán, a Debrecen elleni 2-1-es sikert elsőként a hazaiak vezetőedzője értékelte az M4Sportnak. Kuttor Attila a kiállítást nem kívánta kommentálni, de örült a három pontnak.

„Azt gondolom, hogy az első félidő a miénk volt, megérdemelten vezettünk a szünetben. A második játékrészben nagy erőket mozgósított a Debrecen, mi pedig próbáltuk védeni az eredményt, főleg a kiállítás után. Az hatalmas pozitívum, hogy így is meg tudtuk nyerni a mérkőzést.”

A vendégek szerb mesterét, Szrdjan Blagojevicset először a mérkőzés végéről kérdezték.

„Nem játszottunk jól az utolsó tíz percben, mentálisan nagy volt a nyomás rajtunk és rossz döntéseket hoztunk. Hiába álltunk át kétcsatáros játékra, nem tudtunk gólhelyzetet kialakítani. De inkább az első tíz percekkel van gond, az előző meccseken sem kezdtünk jól, nem tudtuk levédekezni a korai támadásokat, amit ki is használtak az ellenfeleink. Erről direkt beszéltünk a Mezőkövesd elleni találkozó előtt is, mégsem sikerült elkerülnünk a hibázást. Ezen mindenképpen változtatnunk kell.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC