nb1.hu

Bundesliga: az utolsó utáni percben mentett pontot Sallai nélkül a Freiburg

Sérülések és mellőzések miatt egyetlen magyar sem lépett pályára szombaton a Bundesligában.

Az RB Leipzig korábbi csapatkapitánya, Gulácsi Péter ismét csak a padon foglalt helyet a Mainz elleni német bajnokin. A Német Kupából pár nappal ezelőtt a lipcseieket a Wolfsburg, a Mainz-ot Dárdai Pál Herthája búcsúztatta.

Érdekes pletyka a mellőzött Gulácsi jövőjével kapcsolatban

A napokban a születésnapját ünneplő Willi Orbán még mindig lábadozik a sérüléséből, és a lelátóról figyelte, hogy hiába volt mezőnyfölényben Marco Rose csapata, a Mainz négy percen belül két gólt szerzett, és otthon tartotta a három pontot.

Ismét a Hoffenheim kispadján ült végig Szalai Attila, a kék-fehérek sem tudták megállítani a veretlen Leverkusent, 3-2-re nyert a listavezető.

Sallai Roland sérülése óta a Freiburg zsinórban harmadszor sem tudott nyerni, ezúttal kétgólos hátrányból felállva a Mönchengladbach ellen az utolsó pillanatban mentett pontot Grifo büntetőből, 3-3 lett a vége.

Az Union Berlin elnöke bízik svájci trénerében, mégis tovább folytatódik a fővárosiak mélyrepülése. A Frankfurt 3-0-ra nyert a sérüléséből hamarosan visszatérő Schäfer András csapata ellen.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC