nb1.hu

Puskás-DVSC: a második félidőben mi voltunk jobbak – reakciók

Mindkét vezetőedző csak félig volt elégedett a pontosztozkodással.

Parádés első félidő után 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia és a Debrecen az NB I tizenegyedik fordulójában. A találkozó után a vezetőedzők értékelték a látottakat az M4Sportnak adott interjúkban.

Hornyák Zsolt: „Az elején négy olyan helyzetünk volt, amit be kellett volna rúgnunk, ehelyett hátrányba kerültünk. Egy hibát elkövettünk, nem zártuk le a területet, de addig kifogástalanul játszottunk. Ezúttal nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket, mint az MTK ellen, de ki kell emelni az ellenfél kapusát is, a legjobb játékosa volt a Debrecennek. A mérkőzés színvonalával és tempójával elégedett vagyok, de az eredménnyel nem, mert a helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést.”

Soisalót kisebb sérülés, Grubert fáradtság miatt cserélte le a szlovák mester a másik oldalon Bárány kapott egy rúgást a lábára, még nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése. A Loki szerb trénere szerint a második félidőben jobbak voltak a hazaiaknál.

Szrdjan Blagojevics: „Érdekes meccs volt, két különböző taktika találkozott. A mi támadójátékunk állt szemben az ő védekezésen alapuló kontrafocijukkal. Nem vagyok teljesen elégedett, de azért ez az 1–1 nem rossz. Szerintem a második félidőben jobbak voltunk, csak az elején még rengeteg kontratámadást engedtünk az ellenfélnek. Utána mi kontrolláltuk a meccset, még ha nem is volt annyi helyzetünk, mint a végén.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC