nb1.hu

A Liverpool Szoboszlaival nyert, Kerkez öngólt fejelt

Küzdelmes mérkőzésen győzött Klopp csapata, a Brighton lefocizta a Bournemouth-t.

A tabella harmadik helyén álló Liverpool a hatodik West Ham Unitedet fogadta az angol élvonal hatodik fordulójában. Szoboszlai Dominik ismét a kezdőben kapott helyet. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, a 7. percben kellett Alisson bravúrt bemutatnia Soucek fejesénél. A 15. perc Aguerd szabálytalankodott Salahhal szemben a tizenhatoson belül, a befújt büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette, 1-0. A 42. percben Coufal remek beadását Bowen fejelte a hálóba, 1-1. Két perccel később Szoboszlai kitűnő ívelése után Jones lőtt gólt, amit les miatt érvénytelenítettek.

A második félidő 15. percében Nunez szerezte meg a vezetést, Mac Allister passzát követően, 2-1. Szoboszlai szöglete után a 85. percben Van Dijk fejelt a kapu irányába, amit Diogo Jota pofozott a hálóba, 3-1.  Jürgen Klopp ezúttal sem cserélte le a magyar válogatott csapatkapitányát, a Liverpool pedig továbbra is veretlenül üldözi az éllovas Manchester City-t.

A három döntetlennel és két vereséggel a 17. helyen szerénykedő Bournemouth az ötödik Brighton otthonába látogatott, Kerkez Milos ott volt a vendégek kezdőcsapatában és Solanke vezetőgóljának örülhetett a 25. percben. A hazaiak az első félidő hosszabbításában egyenlítettek, Kerkez fejelt szerencsétlenül a saját hálójába. A második játékrész első pillanataiban a csereként pályára lépett Mitoma góljával már vezetett a Brighton. A 3-1-es végeredményt szintén a japán szélső állította be a 77. percben. A Cseresznyések még mindig nyeretlenek az idei szezonban.

Premier League, 7. forduló, vasárnapi eredmények:

Liverpool – West Ham United 3-1
Brighton – Bournemouth 3-1
Chelsea – Aston Villa 0-1
Arsenal – Tottenham 2-2

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC