nb1.hu

KTE-Mezőkövesd: Szabó megindokolta a négyes cserét, Kuttor egy dolgot sajnál – reakciók

A kecskeméti edző a hibákra is kitért.

Péntek este a Kecskemét-Mezőkövesd meccsel megkezdődött az NB I-ben a hetedik forduló. A találkozó hőse Stefan Drazsics volt, hiszen a kövesdi csatár két gólt szerzett, ezzel pedig a vendégek ebben a szezonban először nyertek a bajnokságban. Érdekesség, hogy Szabó István a 60. percben négyes cserét hajtott végre, a meccs után erre is kitért a kecskeméti edző. Kuttor Attila a 2-0-s sikert követően elmondta, kicsit sajnálja, hogy nem ezzel a találkozóval kezdődött a bajnokság.

Szabó István: „Vitathatatlan, hogy nem néztünk ki jól, ezt át kell beszélnünk. Tudtuk, hogy a Drazsics jól indul be az üres területekre, emellett elöl bátran megcsinálja a lövőcseleket. Videóztunk, mégis elkövettük ezeket a hibákat. Tanulni kell ezekből, mivel láthattuk, hogy egy-egy hiba pontba vagy pontokba kerülhet. A négyes cserével azt akartam elérni, hogy a szélsőjátékunk támadóbb szelleművé váljon. Jobban játszott ezúttal a Mezőkövesd, jól zárta le a területeket. Most az a legfontosabb, hogy kicsit rendet tegyünk a fejekben. Látom, hogy a srácok el vannak kenődve.” (M4 Sport)

Kuttor Attila: „Valamilyen szinten ez a szív diadala is volt, szerintem megérdemelten nyertünk. Nekünk az lenne a jó, ha most kezdődne a bajnokság. Szeretnénk minél versenyképesebbek lenni. A hibáért soha nem bántjuk a játékosokat. Benne van, hogy egy csatár elhibáz helyzeteket, aztán olyan szituációból rúg gólt, ami extra. Úgy érzem, a játékunk rendben volt ezen a mérkőzésen, amit elterveztünk, azt megvalósítottuk.” (M4 Sport)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC