nb1.hu

Slovan-verés magyar szereplővel, ex-újpesti hőssel

A DAC és a Slovan vezetőedzője is értékelt a győztes rangadó után

A mai napon pályára lépett magyar légiósokról, többek között Csinger Márkról is már esett szó, hiszen a 20 éves védő végigjátszotta élete első örökrangadóját. A dunaszerdahelyiek vezetőedzője, Adrián Gul’a a csapategységet, a védelmet és természetesen a meccs első gólját szerző Fernand Gourét dicsérte.

„A csapat és a szurkolók miatt is nagyon örülök, hogy sikerült ezt az erős, minőségi pozsonyi csapatot legyőznünk. A győzelmünk oka, hogy csapatként működtünk, és beleadtunk egy nagy adag akaratot és küzdőszellemet a mai meccsbe, ami úgy érzem, hogy megérdemelt győzelmet hozott. A meccs kezdeti fázisában érezni lehetett, hogy az előző időszakban elért eredmények miatt hiányzott az önbizalmunk, ezért is jókor jött Gouré fontos találata. Ezután nagyon jó ellentámadásokat vezettünk, és sikerült legyőznünk a minőséget képviselő Slovant. Gratulálok a fiúknak, és köszönöm a szurkolóknak ezt a csodálatos hangulatot, amit ma is teremtettek. Nemcsak néha szeretnénk nyerni, hanem egy hosszú sorozatot szeretnénk produkálni. Ez a célunk, ezért küzdünk, ezért dolgozunk.

A pozsonyiak vezetőedzője, Vladimir Weiss elismerte a vereséget és bizonytalan a saját jövőjét illetően.

„Nagyon jó bajnoki mérkőzés volt, sajnos számunkra rossz végeredménnyel. Ha kikap a csapat, természetesen nem lehetünk elégedettek, és úgy érzem, hogy megérdemelt a hazai győzelem. Nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, nem voltunk elég hatékonyak, hátul pedig nagy hibákat vétettünk. A bajnokság még csak most kezdődött a számunkra, ezt a lemaradást még be lehet hozni. A kérdés, hogy velem vagy nélkülem. Nagyon szeretem ezt a klubot, szeretném folytatni, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. A hazaiak akarata és harciassága érvényesült, ezért megérdemelten szerezték meg a három pontot.”

A DAC 1904 3-1-re győzött a Slovan ellen, a szlovák bajnokság hetedik fordulójában, és az 5. helyen áll a tabellán.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC