nb1.hu

Teltházas visszavágóért hajt a Fradi ellen a Budafok

Budapest - Korábbi labdarúgói nehezíthetik meg a Ferencváros dolgát.

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés, 18 óra

Ferencváros – Budafok

 

A bajnokság megnyerése a fő céljuk, ennek ellenére a Magyar Kupát sem veszik félvállról a Budafok labdarúgói. Amint azt Prukner László vezetőedző elmondta, annak ellenére, hogy hat ponttal vezetnek a bajnokságban, még egyáltalán nem lefutott a pontvadászat, mivel nagyon nehéz a sorsolásuk.

 

Azzal Budafokon is tisztában vannak, hogy nem ők a párharc esélyesei, azonban szeretnének egy olyan eredményt elérni, amely után a visszavágóra megtelne a négyezer nézőt befogadni képes stadionjuk.

 

Prukner Lászlón kívül több labdarúgó is kötődik a zöld-fehérekhez, hiszen korábban Oláh Lóránt, Csizmadia Csaba, Grúz Tamás és Pölöskey Péter is szerepelt a Ferencvárosban.

 

Rossz parkoltatásért és a bíró megrúgásáért is büntetett az MLSZ – NB1.hu

Ismét büntetett az MLSZ

 

– Fontos számunkra a kupa, komolyan vesszük a mérkőzést. Megfelelő mentalitással és koncentrációval kell pályára lépnünk, egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk. Nem becsülhetjük le a Budafokot, mert nem véletlenül jutottak el idáig. Remélem, hogy a Gyirmót elleni győzelem lendületet ad a csapatnak. Sokat kell támadnunk, stabil védelemre van szükség, fontos, hogy mindig a lehető legjobb döntéseket hozzuk. A saját játékunkkal kell foglalkoznunk, és ha mindenki a maximumot nyújtja, megszerezhetjük a győzelmet – nyilatkozta a meccsről a fradi.hu-nak Thomas Doll a Ferencváros vezetőedzője.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC