nb1.hu

Szoboszlai a góljáról: Nem is kívánhatnék ennél többet

Willi Orbán és Gvardiol is reagált a korábbi csapattárs találatára.

Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, Szoboszlai Dominik az Aston Villa elleni hazai 3-0-s sikerből góllal vette ki a részét. A magyar válogatott csapatkapitánya az első találatát jegyezte új csapatában, ráadásul a találkozó legjobbjának is megválasztották. Jürgen Klopp méltatta Szoboszlai Dominikot, aki a mérkőzést követően nyilatkozott a klub hivatalos oldalának

“Nagyon örülök, hogy otthon tartottuk a három pontot. Jól játszottunk, jól reagáltunk a szituációkra, szerintem mindenki ismét megmutatta magát, és csapatként nagyon jól teljesítettünk. Nagyon boldog vagyok, hogy megszereztem az első gólomat az Anfielden. Azt hiszem, nem is kívánhatnék ennél többet” – jelentette ki a 22 éves középpályás. Majd elárulta, edzésen is próbálkozott távoli lövésekkel, de ott hibázott.

“Hogy őszinte legyek, korábban is mondtam, néha gyakoroltunk az edzésen, és azt hiszem, két héttel ezelőtt volt két helyzetem egymás után, és 50 méterrel a kapu fölé lőttem a labdát.

„Ma még jobban koncentráltam, hogy jól eltaláljam a labdát és eltaláljam a kaput. Sikerült.”

Szoboszlai közösségi oldalán egy bejegyzés keretében is megörökítette a találatát, amelyhez korábbi csapattársai Willi Orbán és Josko Gvardiol reagáltak egy-egy emojival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szoboszlai Dominik (@szoboszlaidominik) által megosztott bejegyzés

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC