nb1.hu

„Tudom, hogy fel fogják építeni” – édesapja nyilatkozott Szalai Attila helyzetéről

Az üzlet is fontos a Hoffenheimnek.

Július 24-én lett hivatalos, hogy a Bundesligában szereplő Hoffenheim leigazolja Szalai Attilát a Fenerbahcétól. A német csapat 12 millió euróért szerződtette a magyar válogatott védőt. Szalai az eddigi tétmeccseket nézve a Lübeck elleni kupatalálkozón és a Freiburg elleni bajnoki szezonnyitón is 45 percet volt a pályán, a Heidenheim ellen 3-2-re megnyert bajnokit viszont a kispadon ülte végig. Sallai Roland csapata ellen ráadásul egy peches öngólt is vétett, ami – és Sallai gólja – 2-1-es vereséget eredményezett.

A 25 éves játékos helyzetéről édesapja, id. Szalai Attila nyilatkozott az NB1.hu talkshow-jában, a Hétközi Fordulóban: „Ott voltam, amikor a sportigazgató elmondta, hogy miért vették meg ennyi pénzért. Attila ugyebár a Hoffenheim történetének második legdrágább igazolása. Tudom, hogy vezéregyéniségnek szánják, tudom, hogy fel fogják építeni. És ne felejtsük el az üzleti részét sem. Ha valakit veszel sok millióért, megpróbálod még többért eladni.”

A nehéz kezdet ellenére Marco Rossi számol Szalai Attilával a Szerbia elleni Eb-selejtezőn és a csehek elleni felkészülési mérkőzésen.

A Hétközi Forduló teljes adása itt megtekinthető:

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC